18 Aralık 2013 Çarşamba

Sigaranın zararları ve Sigarayı bırakma yöntemleri

Sigaranın zararlari hakkinda bir çok kamu kuruluşu ve sivil toplum örgütleri insanları bilinçlendirme çabaları içerisindedir. Her ne kadar bu çalışmalar sonuç verse de henüz bazı kesimlerin sigara kullanması önlenememiş durumdadır. Sigarayı bırakma yöntemleri çok farklı olabilir.
Biz irade olmadan, sigarayı bırakmak için bütün yolları bilmek bile beyhude olacaktır. Eğer hala motivasyon eksikliği olduğunu düşünüyorsanız, sadece koşulları ve bunun neden olduğu hastalıkların uzun bir liste bakabilirsiniz. Ayrıca, sigarayı bırakmak eğer kaydedebilirsiniz tüm parayı düşünün. Ancak, aslında hala sigara alışkanlığı tekmeleme asla kolay olduğunu kalır. Ayrıca E sigara olarak bilinen elektronik sigara icat edilmiştir nedeni budur. Ama alışkanlık tekme ve aşağıda size sigarayı bırakmak hangi yollardan listesi için başka yollar vardır. 

Çıkma Soğuk Türkiye - Bu en popüler biridir ve sigarayı bırakmak için en etkili yoldur. Eğer kötü alışkanlığı bırakmak istediğiniz karar verdik. Sen sadece tamamen ve aniden alışkanlığı durdurmak. Bazı insanlar bırakma kötü çekilmesini yaşadı, ancak irade ile olduğunu iddia rağmen, bu en etkili yöntemdir. Eğer zararlı etkileri olmadan alışkanlık süreçlerini keyfini Aksi takdirde, her zaman bir elektronik Cigaratte almak için tercih edebilirsiniz. 

Kademeli Çıkma-Bu da konik yöntemi denir. Onlar tamamen sopa duman olmaz neyin bir noktaya ulaşana kadar gün sonra duman sigara sopalarla sayısını azaltmak için deneyin neyin bazı insanlar yavaş yavaş bırakmayı tercih. Bazı insanlar için etkili olmuştur ama bazı insanlar bunu ışık birine başladığınızda kontrol etmek zor söylüyorlar. Ne bazı insanlar yapmak onlar konik yöntemini yaparken kenara edilmiştir sigara sopa yerine E sigara almak olduğunu. 
Nikotin Replasman - vadede kendisi itibaren bu nikotin düzeltmeyi yerine getirerek sigara yerine amaçlayan sigaranın bağımlılık yapıcı maddelerden biri olduğu söylenir. Nikotin replasman Formlar nikotin sakızı ve nikotin yama vardır. Bu grubu, sigara içen ya hiç ya da daha az yoksunluk belirtileri olur. 

Elektronik Sigara Ayrıca E sigara olarak bilinen sigara bırakmaya yardımcı olmak için icat edildi. E sigara tütün içermeyen, aslında bırakmak istiyorum sigara nefes ve nefes bu buhara dönüştürür, sonra nikotin ısınır bir pilli cihaz.Elektronik sigara ve buhar onlar bizim sağlığımız için tütün zararlı etkilerini değiştirmek için etkin bir araç olarak görmek yüzden gerçek birine benzeyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama